Ook verkooppunt van de Vinkeveense Vlaggen worden?!

23 september 2016

We zijn nu klaar voor een volgende stap om de promotie van Vinkeveen en haar plassen een flinke ‘boost’ te geven.

Hiervoor zijn drie maten vlaggen met het Vinkeveen-logo beschikbaar: 20x30cm, 30x45cm en 100x150cm.

 

U kunt als verkooppunt voor deze vlaggen fungeren. Er zijn door onze vereniging vaste consumentenprijzen vastgesteld, nl. respectievelijk €5,- , €6,50 en €17,50 (incl. btw).

Die vaste consumentenprijzen zijn belangrijk want we willen elkaar hierin niet gaan beconcurreren; we hebben namelijk een gezamenlijk doel en belang: Vinkeveen en de Vinkeveense Plassen op de kaart zetten!

 

In deze prijzen is een verdienmodel verwerkt voor Tweed (die in opdracht van de vereniging de verkoop en distributie verzorgt).

Het verdienmodel is er vooral op gericht het voor de consument aantrekkelijk te houden en zoveel mogelijk terug te laten vloeien naar de vereniging voor nieuwe promotieactiviteiten.

 

Als u verkooppunt van de vlaggen wilt worden, dan kunt u contact opnemen met Marcel Straver van Tweed (marcel@tweed.nl), Achterbos 105.

Verkooppunten kunnen de vlaggen alleen in veelvoud van 10 ex. per maat afnemen. Consumenten kunnen de vlaggen uiteraard wel per stuk kopen.

 

De inkoopprijs van de vlaggen voor verkooppunten is respectievelijk €3,13, €4,11 en €12,46 (excl. btw) per stuk.

In veelvoud van 10 ex. zijn de prijzen derhalve €31,30, €41,10 en €124,60 excl. btw.

 

U ontvangt bij levering een A3-poster ‘Hier te koop’ (zie bijgaand voorbeeld) en promotie-stickers om gratis bij elke vlag te leveren (op deze manier breidt de ‘olievlek’ zich snel uit).

 

Verkooppunten ontvangen bij levering een factuur. Er kan direct betaald worden via pin.

 

Via de Facebook-pagina zal telkens gecommuniceerd worden via welke verkooppunten de vlaggen te koop zijn.

Ook andere relevante mededelingen kunnen via deze pagina gecommuniceerd worden.

 

Ook al is het hoogseizoen inmiddels bijna voorbij, u kunt maar beter voorbereid zijn op vragen van bewoners, watersporters, dagjesmensen en toeristen.